Velkommen til Smedens

Smedens, er virksomheden bag produktion af økologiske ketchup fra Bornholm. Vores intention med det, vi laver, kan siges i én sætning: Unikke Fødevarer med ærlig omtanke.

Vores hjerter banker for at udvikle fødevarer, der er så tæt på deres naturlige form som muligt. Vi tænker, at vores ketchup er til dig, der ikke har mulighed for at lave den selv eller til dig, der interesserer sig for at finde lige præcis den rette sammensætning af rene økologiske kvalitets råvarer. Derfor har vi et godt netværk af landmænd og grøntsagsavlere, som hjælper os til alle de gode råvarer, som vi så videreforarbejder uden tilsætningsstoffer til vores fantastiske ketchup varianter.

Ingen dikkedarer - kun rene økologiske råvarer!

Vi producerer flere forskellige varianter af ketchup. Nogle med chili, andre med karry og naturligvis Original ketchup. Men fælles for dem alle er, at vi har gjort os mange tanker om alt i vores Ketchup. INTET er overladt til tilfældighederne, og vi har gjort os meget umage for, at du kan smage, den rene smag af tomat og de øvrige ingredienser vi tilsætter, men vi har også gjort os tanker om alt det, du måske ikke smager. For eksempel har vi brugt meget tid på at finde ud af, hvordan vi kan udvikle og producerer ketchup uden tilsætningsstoffer af nogen slags.

Hvordan holder vi ketchup flot rød, hvordan får vi den rigtige konsistens, god holdbarhed, den dybe smag af tomat, den fantastiske varme fra chili eller den autentiske karry. Det har taget lang tid at udvikle, men kort fortalt, så tager det tid at samarbejde med naturen, men det er det eneste, vi vil være med til. Så når du køber et af Smedens produkter, ved du, at du køber et økologisk, lokalt produceret kvalitetsprodukt, men man kan også godt sige, at du betaler for alt det, du IKKE får f.eks tilsætningsstoffer og andre nemme løsninger din krop ikke enten kan afkode eller har brug for. Det er dét, vi brænder for, og vi glæder os til at kunne hjælpe endnu flere gode fødevarer ind på det danske marked. Vi har nemlig en tro på, at forbrugerne gerne vil give dem selv og deres kære rene økologiske madvarer uden tilsætningsstoffer.

Smedens bidrager til at forbedre vilkår for biodiversiteten.

I vores daglige arbejde med økologi, lokal produktion, bæredygtighed, grøn energi og lokalt engagement har vi også stor fokus på hvordan vi kan være med til at forbedre vilkårene for biodiversiteten i vores lokal område, men også på de steder hvor vores råvarer kommer fra. Vi arbejder 100% økologisk fra jord til bord, og når vi spiser økologiske varer, så fremmer vi biodiversiteten i landskabet og verden. Dette fordi økologerne dyrker flere forskellige afgrøder på markerne, der giver levesteder for mange forskellige dyr og planter. Samtidig undgår vi sprøjtemidlerne, som netop er beregnet til at hæmme eller dræbe organismer i form af insekter og ukrudt. Derfor er vi også HAMMER stolte af at vi er blevet certificeret som BIVENLIG VIRKSOMHED af Dansk Biavlerforening. Det er meget i tråd med vores intention med det, vi laver, "Unikke Fødevarer med ærlig omtanke".

Vores Mission

Smedens skal være en udviklende, kvalitetsbevidst og samfundsansvarlig virksomhed, vi skal udfordre nuet for at skabe morgendagens løsninger på sunde, økologiske, friske og velsmagende fødevarer i verdensklasse. Fødevarer med ærlig omtanke.

Vores Vision

Smedens vision er at flytte holdninger og grænser i et spændende marked, dette ved at være et praktisk og forbilledligt eksempel på en bæredygtig økologisk kvalitets produktion med optimal ressourceudnyttelse.

Vi mener at vi har så meget at give og vi er klar til at dele, så næste gang du skal have en HAMMERGOD ketchup oplevelse, så smag en af dem fra Smedens.

 

TILBAGE TIL TOP